UŽAS

Mjesecima pijan vrijeđao i fizički napadao izvanbračnu suprugu, rekao je da će ubiti njihovo dijete

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenom 30-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti, navodi DORH.

15:00h
0
Ilustracija // ingimage.com
Ilustracija // ingimage.com

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje uhićenog 30-godišnjaka. Sumnja se, stoji u objavi Državnog odvjetništva RH, da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava.

Navode kako ga se tereti da je od travnja 2020. do ožujka 2021. godine u obiteljskoj kući pokraj Varaždina često pijan, ispred dvoje maloljetne djece, vrijeđao, omalovažavao i fizički napadao izvanbračnu suprugu. Prijetio je da će ubiti nju, njezinu majku i njihovo zajedničko dijete.

– Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenom 30-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti – zaključuje objavu DORH.