USUSRET BLAGDANU

Mještani općine Novigrad Podravski dobit će 200 kuna uskrsnice, evo gdje je i kada možete preuzeti

Ukoliko trebate biti u samoizolaciji ili imate simptome zaraze, molimo vas da ne dolazite. Obavijestite nas na telefon 048/832-133 ili na bilo koji drugi pogodan način. Vaš uskrsni dar će vas čekati koliko god je potrebno da ga podignete dok prestane trajati samoizolacija ili dok nestanu simptomi zaraze, stoji u objavi općine.

11:22h
0
Foto: Sanjin Bojić
Ilustracija // Foto: Sanjin Bojić

Osobe starije od 60 godina, čije je prebivalište na području općine Novigrad Podravski i koji nemaju nikakva primanja ili su im stalna mjesečna primanja manja od 2.000,01 kuna, dobit će uskrsnicu od 200 kuna, kao i prigodni poklon, stoji u objavi na stranici općine.

Uskrsnice će se dijeliti 23. ožujka u društvenom domu u Borovljanima od 10 do 10.30 sati, u društvenom domu u Vlaislavu od 10.45 do 11.15 sati, u vatrogasnom domu u Delovima od 11.30 do 12 sati te 24., 25. i 26. ožujka u vatrogasnom domu u Novigradu Podravskom od 10 do 12 sati.

– Sa sobom ponesite osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine ili drugu potvrdu o stalnom mjesečnom primanju koja nije starija od 90 dana. Molim vas da o ovoj isplati uskrsnog dara upoznate svoje starije rođake, susjede i prijatelje. Kako se ne bi stvarale gužve i kako bi se osigurala propisana fizička distanca te provodile ostale mjere zaštite od zaraze koronavirusom, na podjelu uskrsnog dara u vatrogasni dom Novigrad Podravski putem pismenih obavijesti pozivat ćemo kontrolirani broj ljudi – stoji u objavi.

– Ukoliko trebate biti u samoizolaciji ili imate simptome zaraze, molimo vas da ne dolazite. Obavijestite nas na telefon 048/832-133 ili na bilo koji drugi pogodan način. Vaš uskrsni dar će vas čekati koliko god je potrebno da ga podignete dok prestane trajati samoizolacija ili dok nestanu simptomi zaraze – dodaju.