između kozarevca i kloštra podravskog

Mlada vozačica izletjela s ceste, udarila u betonsku cijev te se rotirala natrag na cestu

Bila je to jedina prometna nesreća koju je u policija jučer zabilježila na podravsko-prigorskim cestama

08:42h
0
Prometna nesreća - zaobilaznica Koprivnica
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Za razliku od srijede, kada su na području županije zabilježene četiri prometne nesreće, četvrtak je bio znatno mirniji po tom pitanju. Naime, policija je zabilježila tek jednu prometnu nesreću i to na cesti između Kloštra Podravskog i Kozarevca.

Glavni akter iste bila je 21-godišnjakinja, koja je svojim automobilom marke VW Polo, vozila neprilagođenom brzinom i sletjela u jarak pored ceste. Na njezinu nesreću, nije samo izletjela van kolnika, već prednjim dijelom automobila udarila i u betonsku cijev, nakon čega se vozilo počelo nekontrolirano rotirati te je završilo na kolniku.

U cijeloj toj priči mlada vozačica je dobro i prošla, bez težih ozljeda, no prekršajnu prijavu neće izbjeći, jer je policija postupak već pokrenula.

Kao što smo napomenuli, bila je to jedina akcija u kojoj je policija jučer sudjelovala, s obzirom na to da tijekom cijelog dana, što je vrlo neobično, nije zabilježen nijedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira. Nadamo se da će u jednako mirnom tonu proći i dan u koji smo prije nekoliko sati zakoračili.

čitam...