vikend iza nas

Mlada vozačica odnijela titulu rekorderke vikenda u promilima

Najveća koncentracija alkohola kod mladih vozača utvrđena je u nedjelju, u 2.08 sati u Koprivnici, kod 23-godišnje vozačice.

12:13h
0
Ilustracija // Foto: ingimage.com

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave koprivničko-križevačke dogodilo se sedam prometnih nesreća, od čega tri s ozlijeđenim osobama.

Vozači pod utjecajem alkohola izazvali su četiri prometne nesreće, dok je jednu izazvao mladi vozač.

Sankcionirana su 142 prometna prekršaja, od čega 21 prekršaj upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, dva odbijanja alkotestiranja, 24 prekoračenja dopuštenih brzina, 29 nekorištenja sigurnosnog pojasa i sedam nepropisnih korištenja mobitela.

Najveća koncentracija alkohola zabilježena je u nedjelju, u 18.10 sati u Kozarevcu, kada je 34 – godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 3,49 promila i izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Najveća brzina kretanja vozila utvrđena je u petak, 2. studenoga, u 20.10 sati na državnoj cesti DC 2 u Vlaislavu, kada je 50-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom brzinom od 105 kilometara na sat, iako je brzina ograničena na 60 kilometara na sat.

Pod utjecajem alkohola zatečena su dva mlada vozača. Najveća koncentracija alkohola kod mladih vozača utvrđena je u nedjelju, u 2.08 sati u Koprivnici, kod 23-godišnje vozačice koja je upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,58 promila.

čitam...
Loading...