BRAVO

Mlade ludbreške hrvačice osvojile zlato na međunarodnom turniru u Poreču

Dvije su Ludbrežanke došle do prvog, a jedna do trećeg mjesta, te tako doprinijele ekipnoj pobjedi hrvatske reprezentacije.

14:24h
0
Hrvacice Ludbreg
Hrvatska juniorska hrvačka reprezentacija // FOTO: HHS

Hrvatska ženska hrvačka juniorska reprezentacija osvojila je prvo mjesto na velikom međunarodnom turniru u Poreču, na kojem je nastupilo 140 hrvačica iz 16 zemlja.

Selekcija predvođena trenerom Perom Panićem iz Varaždina i njegovim pomoćnikom Ignacom Horvatom iz Ludbrega, bila je ekipno najbolja ispred drugoplasirane Njemačke i treće Srbije, a veliku ulogu u osvajanju zlata imale su tri mlade Ludbrežanke. Iva Gerić uvjerljivo je osvojila prvo mjesto u kategoriji do 62 kilograma, Nina Gerić bila je najbolja u kategoriji do 76 kilograma, dok je Sandra Besek natjecanje završila kao treća.

– Organizacija turnira je pod svim epidemiološkim uvjetima protekla besprijekorno te domaćini kao i Hrvatski Hrvački Savez zaslužuju svaku pohvalu – kratko je poručio Krešo Horvat iz Hrvačkog kluba Ludbreg.

Cure će na pripremama u Poreču ostati još tjedan dana, gdje će se zajedno s ostalim stranim ekipama pripremati za nadolazeća natjecanja.