Početak regionalnog kupa

Mlade nade iz Badminton kluba Koprivnica upisale sjajne rezultate na natjecanju u Novskoj

Što se tiče parova, Anja i Nika Matovina osvojile su naslov u paru U-15 kategorije. Pjatakov se natjecao i u parovima u dvije kategorije, drugo mjesto osvojio je s Bojanom Radičevićem iz Bjelovara u kategoriji U-13.

08:37h
0
Anja, Nika i Lovro Matovina, Mihael Pjatakov //Badminton klub Koprivnica
Anja, Nika i Lovro Matovina, Mihael Pjatakov //Badminton klub Koprivnica

U Novskoj je 5. studenog ove godine održan Prvi krug regionalnog kupa u badmintonu za sezonu 2017/2018. Na kupu je nastupilo 30-tak igrača iz svih hrvatskih klubova.


Mihael Pjatakov, Nika, Anja i Lovro Matovina iz Badmintonskog kluba Koprivnica osvojili su ukupno 9 medalja (četiri zlatne, tri srebrne i dvije brončane).

Lovro Matovina osvojio je zlato u singu u kategoriji U-9 i U11, Nika Matovina bila je druga u kategoriji U-15, dok je Anja Matovina osvojila treće mjesto U-15 kategorije. Mihael Pjatakov bio je drugi u kategooriji U-13.

Što se tiče parova, Anja i Nika Matovina osvojile su naslov u paru U-15 kategorije. Pjatakov se natjecao i u parovima u dvije kategorije, drugo mjesto osvojio je s Bojanom Radičevićem iz Bjelovara u kategoriji U-13, dok je u U-15 bio treći s Ivanom Manceom iz Velike Gorice.

 

čitam...