14. tradicionalni dječji sajam

Mlade Virovce učili o poduzetništvu

15:39h
0
14. Dječji sajam u Virju // Foto: kckzz.hr

U školskom dvorištu Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara u Virju i ove godine održan je tradicionalni dječji sajam.

Ovo je bio 14. sajam, a održan je pod pokroviteljstvom Koprivničko-Križevačke Županije, Obrtničke komore Koprivničko-Križevačke županije i Općine Virje.

Sajam uz odgojno obrazovni duh ima cilj razvijanje poduzetničkog načina razmišljanja kod učenika. Sajam je ujedno iskorišten i kao godišnja smotra aktivnosti i uradaka učenika i učitelja Učeničke zadruge Čmela koja djeluje u sklopu škole te drugih kreativnih radionica.

Sajam je otvorila pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić uz podršku tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Bože Baraća, prilikom čega je naglasila važnost ove školske manifestacije te pohvalila rad učenika, djelatnika škole, ali i roditelja.

Prikupljena sredstva škola je iskoristila za kupnju nove i moderne nastavne opreme.

Uz osnovnoškolce svoje radove predstavili su i polaznici Dječjeg vrtića Zrno, a program su upotpunili članovi limene glazbe DVD-a Virje i vatrogasne mladeži te učenici Glazbene škole Fortunat Pintarić iz Koprivnice koncertom na otvorenom.

 

čitam...
Loading...