službeni kandidat

Mladen Kešer danas predao potpise za kandidaturu za župana

Misija mu je, kaže, provesti ravnomjerni razvoj županije.

19:01h
0
image
Foto: Mladen Kešer

Kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer (SDP) danas je predavanjem prikupljenih potpisa potvrdio svoju kandidaturu, a naveo je kako je predao njih nekoliko tisuća.

Ispred zgrade Županijske skupštine rekao je da želi stvoriti zajedništvo, a ne podjele na Prigorje i Podravinu. Misija mu je provesti ravnomjerni razvoj županije.

– Županiju ću voditi u smjeru razvoja, a ne u smjeru stagnacije i neučinkovitosti. Socijalna politika je izgradnja staračkih domova u svim općinama. Pomoći ćemo svim siromašnim ljudima u obnovi kuća da žive kako i uistinu zaslužuju, s dostojanstvom – istaknuo je.

Dotakao se i zdravstva, školstva te poduzetništva. Želi vratiti koprivničku bolnicu iz dužničkog ropstva koje iznosi, kaže, preko 65 milijardi kuna, a u sve općinske zdravstvene ambulante liječnike.

Koprivnici će, tvrdi, pomoći izgraditi obrtničke škole i učeničke domove, Križevcima dogradnju gimnazije, a sve škole će imati sportske dvorane.

– Iskrena želja mi je obnoviti škole, te poput naših sjevernih i južnih susjeda izgraditi učeničke domove – rekao je Kešer.

Foto: Mladen Kešer
Foto: Mladen Kešer