Nepravomoćna presuda

Mladen Pavković dobio sedam mjeseci uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom

Za vrijeme dok je djevojka obavljala poslove prijepisa, prišao je njenom radnom stolu i iznenada je protiv njene volje zagrlio i prislonio svoja usta na njena, stoji u obrazloženju presude.

14:53h
15
Podijeli objavu
Mladen Pavković
Mladen Pavković // Foto: arhiva

Koprivnički novinar, publicist i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković nepravomoćno je osuđen na sedam mjeseci uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.

To je u petak presudio Općinski sud u Koprivnici u nepravomoćnoj presudi, nakon nešto manje od četiri godine od tog događaja.

– Proglašen je krivim što je dana 22. srpnja 2013. godine tijekom prijepodnevnih sati u Koprivnici, u svom uredu, u Dugoj ulici, u cilju zadovoljavanja spolnog nagona, za vrijeme dok je ona obavljala poslove prijepisa, prišao njenom radnom stolu i iznenada je protiv njene volje zagrlio i prislonio svoja usta na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta – stoji u obrazloženju presude s Općinskog suda.

Izrečena mu je kazna od sedam mjeseci uvjetno, što znači da se ona neće izvršiti ako u roku od godinu dana ne počini novo kazneno djelo. Osim toga, dužan je uplatiti 500 kuna u korist proračuna RH te nadoknaditi troškove psihijatrijskog vještaka u iznosu od 4264 kune, troškove svjedoka u iznosu od 110 kuna, te nadoknaditi troškove opunomoćenice oštećene o visini kojih troškova će sud donijeti posebno rješenje.

Presuda je nepravomoćna te na nju ima pravo uložiti žalbu.

O ovom slučaju pisali smo još 2013. godine kada je ona opisala što se dogodilo i zašto je podnijela tužbu.

– Dao mi je čitati svoj rukopis erotskog sadržaja. Rekao mi je da ga zanima je li to zanimljivo i treba li što mijenjati.  Pitao me i  s koliko sam muškaraca spavala – rekla je djevojka za Večernji list.

Pavković je tada Večernjem rekao kako su sve to laži te da je to zapravo osveta njenog oca, inače hrvatskog branitelja, koji je od njega tražio pomoć, a nije je dobio.

Podijeli objavu
 • Vlado Grozni

  “Koprivnički novinar, publicist i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.” Branitelji na potezu ste i nadam se da više neće biti predsjednik Vaše Udruge!

 • Pingback: PREDSJEDNIK BRANITELJSKE UDRUGE NAPASTOVAO 18-GODIŠNJAKINJU: Silom joj uvalio jezik u usta – Net.hr()

 • Rapal

  Pa nikad nije niti viđen niti jedan član osim njega. Udruga je samo paravan za aktivnosti največeg podravskog branitelja. Dok ostale udruge možete naći u registru udruga ove nema.

  • sigecan

   Vidi se da je grom u pravu. Iz aviona se vidi da je presuda bez jednog dokaza. Sad se naslađuju pingvini. A ta o kojoj se govori je petra benotić iz sigetca.To sve govori. Samo treba pitati u selu.Ona je dobra konobarica. Siniša Bosanac to zna.Kakva je to bludna radnja. Bolje bi bilo namještena radnja.Gospon Pavković glavu gore. Glupana je uvijek bilo i bit će. Zavidni i jalni komentiraju protiv vas.

   • biba628

    Taj o kojem se govori je Mladen Pavković. Mislim da to sve govori. Samo treba pitati u gradu. On je dobar nametnik i vrhunski lažov. Kakva je to bludna radnja, slazem se, po vama ju je očito trebao napastovati više nego što već je. Bilo bi bolje namjesteno jel? Neka se starac baca i maše svojim već otrunulim usnama od tolikih laži na vašu milu djecu. Komentirajte si doma mamu. I komentirajte sami sebe jer vidim da volite s istog profila bacati bezobrazne komentare o vašem očito dobrom prijatelju. Možda je i vama prislonio usne i jezik pa vam se svidjelo, pa ga zato i branite. Nosite svoje otrcane riječi kao i vi osobno u neko lijepše mjesto, kao što je materina. Zanimljivo da komentirate kao da nešto i znate detaljno o slučaju, možda bi tako trebali proučiti malo svoj život prije no što se primite drugoga. Glupana je uvijek bilo i bit će, to ste se dokazali sad. Podignite vi glavu malo gore, previše mu ližete dupence.

  • Siniša Bosanac

   Neki su postali profesionalni branitelji.

 • Grom

  Gle, gle u ovoj presudi nema ni jednog dokaza!? Sudac je bila vesna Piškorec koja je oslobodila 60 navodnih kc ratnih profitera. Pavković je o tome pisao i objavio u knjizi Srcem protiv čelika.Pavkovića cijenim i on je trn u oku lažnjacima. Kak ga onda bez dokaza ne bi osudili. Čekajmo dok se on oko te namještene presude oglasi.A znam da hoće, poznam ga. taj ne prašta.Al ak je poljubac bludna radnja onda sam ja engleska kraljica!!.Pravo mi je u malom prstu.

 • stari tori

  Pet put čitam ovaj članak i stvarno ne vidim gdje je tu koji dokaz? Otac Petre Benotić, sused Barićev, je u ovom procesu osuđen na četiri mjeseca zatvora. To niste napisali?Važno da ste napisali da se radi o branitelju. Petra je bila ili je konobarica,a konobarica ko konobarica. Kolko se samo nakušuvala dok je ritala loptu. Sad je jadna. Al ima jedna poslovica-sve se vraća, sve se plaća.

  • biba628

   Vidim da volite isticati ime gospodice, sto zelite postici time? Vec vidimo da branite osudenog, ima vas rijetko.Koje pravo si uzimate da neke privatne informacije iznosite javno kao neko bahato deriste? Neka vas bude stid. Konobarica ko konobarica? Prvo radite taj posao pa onda komentirajte takvo smece. Vi ne vidite dokaz? Trebate li vi vidjeti dokaz ili osoba koja sudi? Slucaj vas se tice apsolutnih 0%. To sto je ona nasutavala loptu vas se tice jos manje , kao i prozivanje nekoga da je jadan. Vidim da vi imate ljepsi posao nego konobarica kad imate toliko vremena za komentiranje i sranje. Konobarice su dosle raditi svoj posao, a ne se jebavati sa muskarcima, kao prvo, protiv njihove volje, a kao drugo, s muskarcima koji su dovoljno stari za groblje. Tako je. Sve se vraca, sve se placa. Tako da ce vas dragi prijatelj trunuti u paklu, jako jako dugo.

 • Grom

  biba neka stara riba ponaša se kao da je lizačica. brani glupo i nešto neobranjivo. gdje su dokazi? glavno je pitanje?biba je očito rodbina prva ove koja je navodno oštećena. guzi biba guzi.drugo ti ne preostaje.

  • biba628

   Grom, jedini koji je ovdje lizac ste vi,lizac finog dupeta doticnog. Branite nesto glupo i neobranjivo. Vi ste ocito neki sudac da vam trebaju dokazi a nemate ni jedan posto prava niti sudjelovanja u slucaju. Hahaha zanimljivo. Grom je ocito rodbina ovog koji navodno nije kriv, a k***** mase gdje god stigne. Fuj. Guzite samo, guzite. Za drugo ni ne znate kao i vas doticni koji voli mlade zene.

 • Grom

  Pod imenom biba krije se brat iz tko zna kojegbraka ove sigečanke.

  • biba628

   Pod imenom grom krije se svetac koji je tkozna koliko zena napastovao,vjerovatno neki drug osudenog ili on sam.

   • Grom

    biba ti si vanbračni brat sigečanke.ovdje ljudi pitaju, ima li dokaza, o tom ti poj.

    • biba628

     Otkud mislite da se radi o muškarcu? Vaši zaključci su mi toliko zanimljivi da ne znam stvarno otkuda dobivate ovakve informacije.