bravo za sve

Mladi atletičari Koprivnice u Čakovcu osvojili čak 13 medalja, najviše njih srebrnog je sjaja

Mnogi od njih postavili su nove osobne rekorde

10:05h
0
Foto: AK Koprivnica

Mladi atletičari AK Koprivnica protekle subote natjecali su se u Varaždinu na pojedinačnom Prvenstvu HALS-a za limače i limačice. Pritom su bili i više nego uspješni, jer su se kući vratili s 13 medalja, od toga jednom zlatnom, osam srebrnih i četiri brončane, a oborili su i 15 osobnih rekorda.

Zlatnom medaljom okitio se Teo Ištvan u utrci na 300 metara, a osvojio je i srebro u skoku u dalj. Također, u utrci na 300 metara, ali mlađem godištu, drugo mjesto osvojio je i Tino Korošec, dok je Leni Novak bio drugi u skoku u dalj. Na isto postolje popele su se i Ella Sever i Zara Štefanić nakon utrka na 300 metara, baš kao i Karla Obranović u skoku u vis. Isto tako, drugo mjesto uzele su i dvije štafete, limačice na 4×60 metara u sastavu Iva Mikulec, Karla Obranović, Tija Požgaj i Zara Štefanić, odnosno limači Leni Novak, Matej Požgaj, Tino Korošec i Teo Ištvan na utrci iste duljine.

Za kraj, bronce su uzeli Katja Lazić u bacanju vortexa, Karla Obranović u utrci na 60 metara, Matej Požgaj, također, u bacanju vortexa i Leni Novak u utrci na 300 metara. Kao što smo napisali u uvodu, mnogi od njih porušili su stare i postavili nove osobne rekorde.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW