Uspješan vikend

Mladi koprivnički rukometaši u četiri utakmice upisali četiri pobjede

12:59h
0
Foto: RK Koprivnica-Hangar 18
Foto: RK Koprivnica-Hangar 18

Dječaci, 2002. godište i mlađi, bili su uvjerljivi protiv Varaždina i Ivančice, a mlađi i stariji dječaci nadmoćni protiv Bjelovara.

Mlađi uzrasti Koprivnice-Hangar 18 u nedjelju su imali pune ruke posla. Mlađi i stariji dječaci na domaćem su terenu odradili dvije utakmice Međužupanijske rukometne lige Sjever, dok su dječaci 2002. godišta i mlađi, u sklopu 11. kruga Prve hrvatske rukometne lige za dječake A, gostovali u Ivancu.

Mlađi i stariji igrači, podijeljeni u Koprivnicu 1 i Koprivnicu 2, ugostili su Bjelovar, također dvije ekipe. Stariji dječaci (1) svladali su vršnjake iz Bjelovara s čak 30:3, dok gotovo ništa manje uvjerljiviji nisu bili ni mlađi (2). Susret je završio rezultatom 19:6.

Dječaci rođeni 2002. godine i mlađi u Ivancu su se sukobili s momčadima Varaždina i domaće Ivančice, a u oba susreta pitanje pobjednika nije dolazilo u pitanje. Varaždin je stradao rezultatom 26:16, a Ivančica 16:17.

Trener Koprivničanaca Igor Stubičar naglasio je da, unatoč pobjedama, postoji još mnogo grešaka na kojima treba raditi, no stalni napredak u igri je vidlji.

U sljedećem krugu Koprivničanci dočekuju prvoplasirani Varaždin.