Šest dana velikih borbi

Mladi šahisti donijeli brojne trofeje s kadetskog prvenstva Hrvatske

Od šest dana igranja čak tri dana se igra duplo kolo, što teško podnose i oni najspremniji i najuigraniji.

22:45h
0
Ustupila: Helena Kovač Markov

U Trogiru je od 16. do 22. lipnja održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje u šahu u konkurencijama do 7, 9, 11, 13 i 15 godina.

Nakon šest dana velikih borbi poznati su pobjednici u svim skupinama ovogodišnjih kadetskih prvenstava Republike Hrvatske održanih u Trogiru.

Posljednje poteze igrači i igračice vukli su posljednjim atomima snage što su im ostali nakon naporne satnice koja je bila prethodnih dana. Od šest dana igranja čak tri dana se igra duplo kolo, što teško podnose i oni najspremniji i najuigraniji.

U skupini do 7 godina djevojčice pobjednica je Agata Kokša, ŠK Konaki, Novo Virje. Petra Kovač, ŠK Konaki, Novo Virje pobjedila je  u skupini do 11 godina djevojčiceEma Bevanda, ŠK Picok, Đurđevac pobjednica je  u skupini do 13 godina djevojčice, dok je Jelena Kokša ŠK Konaki, Novo Virje  u istoj kategoriji osvojila drugo mjesto. U konkurenciji do 15 godina Anamarija Radiković, ŠK Konaki, Novo Virje  osvojila je drugo mjesto. Za ŠK Konaki Novo Virje nastupali su još Lana Stružan i Petar Remetović u kategorijama do 11 godina.

čitam...