planet hnl

Mladi Slavenaš Ivan Dolček opasno koketira s Hajdukom, potpis na pomolu?

Mladić koji je za Slaven tek četiri put krenuo u početnih 11 prošle sezone mogao bi tako već u, za njega, prvom pravom prijelaznom roku napustiti svoj matični klub.

19:00h
0
Ivan Dolček // Foto: Slaven Belupo

Nakon što su u utorak i službeno predstavili novo/staro ime u svojem sastavu Muzafera Ejupija, u narednim bi danima momčad iz Koprivnice mogla ostati bez jednog od svojih najvećih talenata posljednjih godina, Ivana Dolčeka.

Ovaj mladić može pokriti sve pozicije uz desnu aut liniju, ali se ipak najbolje snalazi pred suparničkim golom. Standardni je član Hrvatske U-19 reprezentacije koju vodi Josip Šimunić, a njegove dobre igre prošle sezone nisu prošle nezapaženo.

Kako navode Sportske novosti, momčad iz Splita najzainteresiranija je za ovog mladića, a budući da je u napadu Slavena u posljednje vrijeme iznimno velika gužva (Ejupi, Krstanović, Jelić, Lima) nije nemoguće da mladi krilni napadač svoju sreću potraži u nekoj drugoj sredini.

Mladić koji je za Slaven tek četiri put krenuo u početnih 11 prošle sezone mogao bi tako već u, za njega, prvom pravom prijelaznom roku napustiti svoj matični klub.

Dolček bi odlaskom u Hajduk ili Italiju napravio dodatni iskorak u karijeri, a treba napomenuti kako bi odšteta za njega bila zasigurno puno veća nego li je njegova tržišna cijena prema transfermarktu, a ona sada iznosi 100 000 eura.

S druge strane Ante Palaversa blizu je konačnog odlaska iz Hajduka. Predstavnici Građana proteklih su dana bili na razgovoru u Splitu te su nezadovoljni ishodom razgovora odlučili mladog veznjaka dogodine poslati na novu posudbum, ovoga puta daleko od HNL-a. Vijest još nije službena, ali ukoliko uzmemo u obzir Palaversine predstave ovo proljeće, Hajduk je izgledao pojačati svoju momčad za nadolazeću sezonu

čitam...
Loading...