EVO ŠTO KAŽE STRATEG

Mladi Slavenaši prošetali su se četvrtom ligom, Medenjak: Protivnici su bili korektni, a liga je dobar prvi korak

Trenirat će do 13. prosinca.

09:25h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Drugi sastav Slaven Belupa s trenerom Vedranom Medenjakom na klupi dominira Četvrtom NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Ugrabili su 37 od mogućih 39 bodova, pri čemu je gol-razlika u plusu od 46.

– Rekao bih da smo iza sebe ostavili uspješnu polusezonu. Ne mislim tu primarno na rezultat jer smo zbog ozbiljnosti kojom smo pristupili nekako bili predodređeni za sam vrh. Smatram je uspješnom jer se puno mladih igrača kroz ovu ligu dokazivalo i trasiralo put prema prvoj momčadi. Tako su Jajalo i Mladen već skupili prvoligaške minute, dok su Brković, Srbljinović i Hlevnjak redovito na seniorskim treninzima i kucaju na vrata prve momčadi. Istaknuo bih da su svi protivnici protiv kojih smo odmjerili snage bili izrazito korektni i ova je liga izuzetno dobar prvi korak za stjecanje iskustva naših mladih igrača – kazao je Medenjak za klupske stranice.

Spomenuti dvojac, Mladen i Jajalo, postigao je 12 i devet pogodaka. Strateg napominje kako je ponajprije važno njihovo stjecanje seniorskog iskustva.

– Nadamo se da će i druga polusezona proteći u istom smjeru. Da ćemo nastaviti s pravilnim razvojem i da ćemo sve više igrača slati prema prvoj momčadi što i je primarni cilj. I na proljeće želimo nastaviti s ovakvim rezultatima i igrama kako bismo što prije osigurali Treću ligu – dodao je.

U objavi stoji i kako će mladi Slavenaši trenirati do 13. prosinca.

Koprivnica - Bedem
Vedran Medenjak // Foto: Mario Kos

čitam...