Mladić (22) u Kloštru Podravskom gušio policijskog službenika

11:57h
0
Ilustracija

Kazneno djelo napada na službenu osobu dogodilo se u Kloštru Podravskom, izvijestili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.


Nesvakodnevni se događaj zbio jučer, 7. veljače 20 minuta poslije ponoći, a policijski su službenici dovršili i kriminalističko istraživanje. Po njegovom je završetku utvrđeno kako je u navedenom vremenu u Kloštru Podravskom 22-godišnjak ispunio bitna obilježja kaznenog djela Napada na službenu osobu. Naime, policijskog je službenika tijekom postupanja primio rukom za vrat te ga gušio.

Protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osim opisanog, zabilježena su čak tri kaznena djela, a dva od njih teške su krađe provaljivanjem.

U razdoblju od 6. do 7. veljače u Tremi Grubiševo nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu, odakle je otuđio novac i cigarete. Policija traga za počiniteljem i otuđenim predmetima.

U Koprivnici je pak u razdoblju od 6. do 7. veljače na Trgu kralja Krešimira nepoznati počinitelj provalio u podrumsku prostoriju stambene zgrade. Iz podruma je otuđio meso i motornu pilu, oštetivši vlasnicu za nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

Jedno je od kaznenih djela opisano i teško krađom, a to je ono koje se zbilo jučer, 7. veljače oko 18,50 sati  u Križevcima u Ulici Tadije Smičiklasa. Tamo je dvoje nepoznatih počinitelja istrgnulo torbicu, u kojoj su se nalazili novčanik i dokumenti, s ramena 36-godišnjakinje oštetivši je za više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

čitam...