Ničeg se ne sjeća

Mladić koji je pred noćnim klubom dobro izvrijeđao policajce završio na sudu

Sada mi je žao što se to dogodilo, nije mi to bilo potrebno i ovim putem se želim ispričati policijskim službenicima, jer je zaista uzrok bio alkohol, rekao je on na sudu.

09:45h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Nesretni A.Ž. (19) te je noći previše popio pa je dobrano izvrijeđao policajce ispred noćnog kluba.

Bio je to za njega kobni 18. studenoga prošle godine, a do nemilog je događaja došlo oko 5 sati ujutro, ispred noćnog kluba Orinoco u Koprivnici.

Prilikom policijskog postupanja on je dvojici policijskih službenika vikao: ‘P vam materina, idioti retardirani, budale, koji k me je…!’

Okrivljenik je na Prekršajnom sudu izjavio kako priznaje počinjenje prekršaja, iako se zapravo svega i ne sjeća, obzirom da je bio pod utjecajem alkohola.

– Sada mi je žao što se to dogodilo, nije mi to bilo potrebno i ovim putem se želim ispričati policijskim službenicima, jer je zaista uzrok bio alkohol – rekao je on.

Sudac Dario Kuzmić izrekao mu je novčanu kaznu od 453 kune, a kako mu se odbija 300 kuna kao uračunuto vrijeme koje je proveo u pritvoru, za platiti mu ostaju 153 kune.

Sudac je uzeo u obzir olakotnu okolnost prizanje djela i izraženo žaljenje te činjenicu da mladić do sada nije bio kažnjavan, a ujedno je i nazspolen i uzdržavaju ga roditelji.

Presuda je pravomoćna jer se okrivljenik odrekao prava na žalbu.

 

čitam...