Mladost iz Malog Otoka jesenski prvak županijske lige

12:06h
0

U neizvjesnoj i dramatičnoj završnici Mladost iz Malog Otoka s osvojenim bodom na gostovanju u Miklinovcu, u utakmici koja je završila 1-1, osvojila je naslov jesenskog prvaka u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

– Osvojili smo to prvo mjesto, koje smo od prvog kola držali. Ostvarili smo željeni rezultat i mislim da smo zasluženo osvojili jesenski dio prvenstva, rekao je kapetan Mladosti iz Malog Otoka Antun Havaić.

Borac iz Imbriovca u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva pred svojim navijačima pobijedio je Omladinac Slogu iz Herešina 2-1. Osvit iz Đelekovca na svojem travnjaku poražen je od Panonije iz Peteranca 2-1, a za sva tri boda Peterančana dva puta je zabio Foruglaš.

U Koprivničkim Bregima Mladost je pobijedila Bratstvo iz Kunovca 2-0, a oba pogotka postigao je Milić. U Legradu je Graničar pogodcima Sataića, Kožarića i Firbasa pobijedio Tehniku 3-1. U Subotici Podravskoj Sabarija je 1-2 poražena od Ferdinandovca. U Podravskim Sesvetama bodove su podijelili domaća Drava i Graničar iz Đurđevca odigravši 2-2, dok je Viktorija iz Vojakovca na gostovanju u Drnju pobijedila Tomislav 4-1.

Naslov prvaka Prve ŽNL pripao je Mladosti iz Malog Otoka s 37 bodova, drugoplasirani Borac iz Imbriovca osvojio je samo bod manje, dok će na trećem mjestu prezimiti Graničar iz Legrada s 34 osvojena boda.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr