PRVA ŽNL

Mladostaše iz Koprivničkih Bregi pojačali vratar i napadač, ciljaju sredinu tablice, a ubuduće i sami vrh

Posebno je važan sada već bivši čuvar mreže Hlebina Dario Grubešić s obzirom na to da su u prvome dijelu sezone na vratima morali koristiti igrača.

13:45h
0
ŽNL - Koprivnički Bregi Mladost - Starigrad
Fotografija s prošlogodišnje utakmice Mladosti i Starigrada // Foto: Mateo Alečković

Mladost Koprivnički Bregi jesenski dio sezone Druge ŽNL završila je na devetome mjestu. U 13 odigranih susreta upisali su četiri pobjede, dva neriješena rezultata i sedam poraz što im je donijelo 14 bodova.

– Kao cilj nismo si postavili prva tri mjesta jer nam je ekipa bila dosta oslabljena. Znali smo da će nam trebati dosta igrača kako bismo se podignuli u veći rang – započinje Marko Ćulumović, predsjednik Mladosti.

U pohod na bolje rezultate tijekom proljetnoga dijela krenut će u subotu, s dva nova pojačanja. Posebno je važan sada već bivši čuvar mreže Hlebina Dario Grubešić s obzirom na to da su u prvome dijelu sezone na vratima morali koristiti igrača. Drugo ime je Stiven Horvat, napadač pristigao iz Prve međimurske lige.

S druge strane, klub su napustili Luka Šapina i Bojan Popijač.

– Šapina je igrao svega tri ili četiri utakmice i od sada će nastupati za niželigaša Selnicu. Popijač je, pak, bio član prve postave. Otišao je u Starigrad nakon što je bio naš dugogodišnji igrač, a sada mu je važna obitelj te se vratio u matični klub – objašnjava Ćulumović.

Prijateljske susrete je, kaže predsjednik, dogovarao trener, pri čemu će snage odmjeriti s lokalnim, županijskim klubovima.

– Utakmice će se igrati kada krenu pripreme, srijedom i subotom – kaže Ćulumović, prokomentiravši potom dosadašnji pristup igrača te buduće ciljeve.

Zadovoljan sam igračima. Osvojili bismo više bodova da smo imali golmana. Znali smo da ga krajem polusezone moramo pronaći. Oko toga se gradi ekipa. Na proljeće se nadamo sredini tablice. Početkom sljedeće sezone pokušat ćemo dovesti tri ili četiri igrača te ciljati na prva tri mjesta – zaključio je Ćulumović.