Mladu djevojku iz Hlebina usmrtio teretni vlak

16:13h
0
Obiteljska kuća u Hlebinama u kojoj je M.M. živjela. snimio: Marijan Sušenj

M. M. (16) iz Hlebina smrtno je stradala noćas oko 00.15 sati u Reki blizu željezničkog kolodvora kad je na nju naletio teretni vlak.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Njezina sestra Mihaela (21) rekla nam je da je od policije doznala kako je M. s prijateljima krenula ponoćnim vlakom iz Koprivnice u Križevce, no predomislila se jer je znala da ju majka čeka da ju odveze kući i zato je u Reki izašla iz vlaka i po pruzi pješke krenula kući. Nakon samo nekoliko desetaka metara na nju je punom brzinom naletio teretni vlak te ju na mjestu usmrtio.

– Mami i tati je zbog šoka pružena liječnička pomoć i na sredstvima za smirenje su. Svi smo u šoku i još uvijek ne možemo vjerovati da joj je sestra poginula – rekla nam je vidno potresena Mihaela, studentica socijalne pedagogije u Zagrebu.

Mihaela je dodala da je njezina pokojna sestra bila učenica 3. razreda Upravne škole u Koprivnici te da je bila među najboljima u Hrvatskoj u daktilografiji i zato uskoro trebala otputovati u Japan na međunarodno natjecanje u daktilografiji.

– M.M.  je obožavala metal glazbu i tako se oblačila, pa su ju mještani doživljavali kao čudnu djevojku, no bila je dobra osoba uvijek spremna pomoći bilo kome.

Od Ivana (74) i Katice (67) Tropšek, susjeda unesrećene obitelji, doznali  smo da je majka  daktilografkinja na općinskom sudu u Koprivnici, a otac vojni umirovljenik te da su oboje u potpunom šoku zbog gubitka kćerke.

Ivan i Katica Tropšek, susjedi unesrećene obitelji. Snimio: Marijan Sušenj– M.M. je bila šutljiva i zatvorena djevojka, no odlična učenica. Ona i njezina sestra odrasle su s našom unukom, bezbroj puta su prespavale kod nas i zato smo šokirani time što joj se dogodilo – rekla je Katica Tropšek.

Neslužbeno smo, pak, doznali da je M.M. jučer navečer bila na proslavi rođendana u Miklinovcu te da se od tamo zaputila s prijateljima u Križevce na drugu proslavu. Ispračaj M.M. na posljednji počinak bit će sutra u Hlebinama u 15 sati.

 

čitam...