U-13 I U-15

Mnoštvo mladih rukometaša stiže u Koprivnicu na Memorijalni turnir Braća Đelekovčan

Ulazak u dvoranu zbog epidemioloških mjera dozvoljen će biti gledateljima isključivo uz predočenje Covid19 potvrde o cijepljenju ili testiranju sukladno propisima HZJZ.

08:15h
0
Detalj s jednog od ranijih turnira "Braća Đelekovčan" // Foto: Arhiva

Ovog vikenda u Koprivnici se održava 12. Memorijalni turnir Braća Đelekovčan.

Na turniru dječaka U-13 (2008. godište i mlađi), koji se igra u dvorani Josip Samaržija Bepo, nastupit će RK Koprivnica, GRK Varaždin 1930, MRK Čakovec, RK Sisak, RK Nexe Našice i RK Daruvar.

Oni malo stariji sudionici turnira, dječaci uzrasta U-15 (2006. godište i mlađi) igraju u dvorani Srednje škole Koprivnica. Snage će odmjeriti sastavi RK Koprivnica, RK Novi Zagreb, MRK Čakovec, RK Petrinja, RK Daruvar i RK Valpovka.

Ulazak u dvoranu zbog epidemioloških mjera bit će dozvoljen gledateljima isključivo uz predočenje Covid-19 potvrde o cijepljenju ili testiranju sukladno propisima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Ulaz će nadgledati djelatnik tvrtke za tehničku i sigurnosnu zaštitu, poručuju organizatori, dodajući kako će osigurati osigurati live-stream svih utakmica putem klupskog Youtube-kanala.

U sklopu turnira, u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, Policijskom upravom koprivničko-križevačkom, održat će se kratka radionica u sklopu projekata koji su preventivnog karaktera i orijentirani prvenstveno mlađoj populaciji – Zajedno protiv govora mržnje i Zdrav za 5 – koji se odlično uklapaju u sportsko okruženje.

Tijekom turnira prijateljsku utakmicu odigrat će naši najmlađi dječaci kategorija U-11 sa svojim vršnjakinjama iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta.

Također, najavljeno je da će turnir posjetiti i prijatelji kluba, odnosno članovi Sportske udruge Veliko Srce s kojim će selekcija sudionika turnira odmjeriti snage na parketu.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW