druga žnl

Močile neće igrati bunkericu, Vedriš zadovoljan odazivom na treninge najavljuje nadigravanje sa svima

Vedriš najavljuje da će u petoplasiranu momčad Druge ŽNL unijeti svježe krvi i tražiti nadigravanje sa svima. 

11:30h
0
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković

Otišao je Mario Kovaček, a došli Šikljan, Hlevnjak i Čiković Igor. Situacija je to koja opisuje NK Močile, klub iz istoimenog koprivničkog predgrađa. Tamo je i novi trener Vedran Vedriš, o čemu smo ranije pisali. Proteklog vikenda krenuli su s pripremama, a protivnici u pripremnim utakmicama bit će im Sigetec, Miklinovec, Sigetec, Pustakovec i GOŠK iz Gotalova. Tim redoslijedom.

– Komibniramo dvoranu, teretanu i travnjak. Dečki izgledaju zadovoljno, ali jako umorno, naporno i teško im je. Odaziv na treninge je odličan i ako tak’ nastavimo bude zanimljivo prvenstvo. Također, ako nas zaobiđu ozljede i kartoni imamo kvalitetu i širinu za nadigravanje sa svima – govori Vedriš.

Vedriš najavljuje da će u petoplasiranu momčad Druge ŽNL unijeti svježe krvi i tražiti nadigravanje sa svima. Savršeno bi im došao jedan napadač koji zabija ‘kao na traci’, ali zna da je to teško danas pronaći. Prijelazni rok za Močile nije zaključen do kraja, osluškuju tržište.

– Mene ne zanimaju bunkerice. Sa svima se budemo išli nadigravati jer imamo igrače za to. Uvijek ćemo htjeti zabiti više od protivnika ako je to moguće, a i ako će biti puno golova onda će biti i više publike na našim utakmicama – zaključuje Vedriš.

U prvom proljetnom kolu Močile će snage odmjeriti s Prugovcom pred svojom publikom.

čitam...