prva žnl

Molvarska Mladost pronašla trenera i dva pojačanja, a u klub se vraća i Vjekoslav Kolar

18:29h
0

Nakon što je molvarska Mladost sa završetkom jesenskog dijela sezone raskinula suradnju s Momirom Ljubićem, sada će za kormilo zasjesti novi trener. Riječ je o Mariju Kosu, treneru iz Bjelovara koji je vodio i juniore Bjelovara i seniore Predavca, te još neke momčadi.

No, najveće pojačanje trebalo bi biti u igračkom kadru, a riječ je o domaćem dečku Vjekoslavu Kolaru koji može pokriti sve pozicije na lijevoj strani. Bivši igrač Koprivnice i Bjelovara u klub je stigao nakon što je dobio papire.

– Nije bila laka odluka napustiti svoje dečke iz Bjelovara, ali sam prelomio jer zbog posla, ali ponajviše radi fakulteta koji završavam. Ovim putem bih se posebno zahvalio prvenstveno klubu Nk Bjelovaru na čelu s predsjednikom Markom Ćurićem koji mi nije stvarao nikakve probleme glede papira te treneru Anti Jeličiću kod kojeg sam uživao raditi. Dugo sam lomio, ali nakon što se postigao dogovor s trenerom Marijom Kosom s kojim sam već odlično surađivao i ja sam se odlučio na dolazak. Ovo je korak u niže lige, ali ne bi rekao da je korak unatrag jer u našoj županiji se itekako igra dobar nogomet i ima jako puno dobrih igrača. Za kraj želim istaknuti da su mojoj odluci uvelike pridonijele dvije osobe, a to je tajnik Josip Kolar i predsjednik Josip Vršić, za koje mogu reći da su u klub nakon dugo vremena donijeli stabilnost i korak po korak zajedno s njima, novim trenerom, suigračima pokušat ćemo vratiti Molve tamo gdje im je mjesto – rekao je Vjekoslav Kolar po povratku.

Osim njega, u klub se vratio i Danijel Sabolić koji je posljednjih nekoliko mjeseci proveo u virovskom Podravcu. Molvarska Mladost posljednja je na prvenstvenoj tablici Prve ŽNL s devet osvojenih bodova, jednakim brojem kao i dvije sljedeće momčadi na tablici.