zmaj od krbuljina

Molvarski navijači izabrali kapetana Zorana Marića za najboljeg igrača prvog dijela sezone: Hvala navijačima bez kojih pobjede ne bi imale smisla

Nagradu su mu uručili načelnik općine Molve Zdravko Ivančan i vjerni navijač Marko Cenkovčan. 

12:30h
0
Foto: Facebook

Molvarska Mladost na svojoj Facebook stranici napravila je zanimljivu anketu. Od svojih navijača i Facebook pratioca zatražili su da u komentare napišu ime igrača za kojeg smatraju da je zaslužio titulu najboljeg igrača Mladosti prvog, jesenskog sezone. Gotovo jednoglasno izbor je pao na kapetana Zorana Marića, iskusnog veznog igrača i desetku Molvi.


Osvojivši najviše glasova Marić je zaradio titulu Zmaja od Krbuljina, simbolična nagrada uručena mu je prije domaće nedjeljne utakmice s Slogom iz Koprivničkog Ivanca. Nagradu su mu uručili načelnik općine Molve Zdravko Ivančan i vjerni navijač Marko Cenkovčan.

– Hvala svim navijačima što su me izabrali, ovo mi puno znači. Također, hvala im na velikoj podršci koju nam pružaju na utakmicama, bez njih pobjede ne bi imale smisla. Isto tako, hvala i mojim suigračima jer bez njih ne bi dobio ovu nagradu. Ovo mi je još jači poticaj za dalje i pobrinut ću se da cijela ekipa da sve od sebe kako bi na kraju sezone rezultat bio što bolji – rekao je novi Zmaj od Krbuljina Zoran Marić.

Jedini uvjet koji kao novoizabrani Zmaj od Krbuljina Marić mora ispuniti jest počastiti Krbuljin Boyse pićem po vlastitom izboru. Osim Zorana Marića, simbolično priznanje uručeno je i Patriku Jagaru za požrtvovnost i brz povratak igri nakon teže ozljede ruke.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

 

čitam...