transferi

Molve dovele Belobrka i vratile bivšeg kapetana Vindića, slaže se momčad za vrh Prve ŽNL

Ono što zasad Molvama predstavlja problem jest golman. Braća Gazdek objesili su rukavice i kopačke o klin, pa uprava Mladost radi i na dovođenju vratara.

13:00h
0
Foto: Jurica Karan

Molvarska Mladost koronapauzu iskoristila je kako bi svoj travnjak dovela do savršenstva, no nije se mirovalo ni na kadrovskom planu. Još zimus vratili su domaćeg dečka Vjekoslava Kolara, stigao je i Sandro Vidojević, kvalitetan branič, a oporavio se i Mihael Mihoković, ljevonogi veznjak.

Sve to napravljeno je kako bi Molve pobjegle s nezahvalne pozicije fenjeraša u Prvoj ŽNL. Sudeći prema imenima, zasigurno bi se podigli prema sredini tablice, tim više što su doveli i trenera Marija Kosa iz Bjelovara.

Iako ljetni prijelazni rok još službeno nije počeo, predsjednik Josip Vršić i tajnik Josip Kolar opasno su prionuli poslu. Prvi rezultati su tu. Iz đurđevačkog Graničara doveli su Vjekoslava Belobrka, jednog od najpoznatijih županijskih napadača koji ide pod nadimkom ‘Doktor Beli’. Time su pokrili napad, dok su u obrani također doveli novo ime, riječ je o Josipu Vindiću, bivšem kapetanu molvarske Mladosti koji je posljednje dvije sezone proveo u susjednom Podravcu iz Virja.

Ono što zasad Molvama predstavlja problem jest golman. Braća Gazdek objesili su rukavice i kopačke o klin, pa uprava Mladost radi i na dovođenju vratara. Kako doznajemo, u pregovorima su s Dinom Balalom, također jednim od najboljih županijskih vratara. No, hoće li se uspjeti dogovoriti, to tek ostaje za vidjeti.

Isto tako, u klub bi voljeli dovesti i Nikolu Tubu, domaćeg dečka koji posljednjih godinu dana igra u virovskom Podravcu, a prošao je Školu nogometa Slaven Belupa i u nekoliko navrata zaigrao za mladu reprezentaciju Hrvatske. No, to je također pod upitnikom jer Tuba razgovara sa svojim sadašnjim klubom i tek će si razmisliti o eventualnim transferima.

Pripreme kluba kreću 13. srpnja, a u klubu su i sami svjesni kako s ovim imenima i momčadi moraju pucati na sam vrh Prve ŽNL.

Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

čitam...