ispisnica

Pogledajte posljednje transfere koji su odrađeni ‘5 do 12’, u sam smiraj prijelaznog roka

Molvarska Mladost na svojoj je Facebook stranici objavila kako su doveli dva mlada igrača s bjelovarskog područja.

15:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Prijelazni rok za sve županijske klubove je završen. Malo je klubova koji nisu napravili nijedan transfer, bilo ulazni ili izlazni. O nekima smo već pisali, a sada vam donosimo najnovije transfere, obavljene u ‘5 do 12’.

Molvarska Mladost na svojoj je Facebook stranici objavila kako su doveli dva mlada igrača s bjelovarskog područja, Jakova Crnčića i Dorijana Radmilovića.

Dva nova mlada igrača s bjelovarske strane doveo je i Ferdinandovac. Doveli su drugog Radmilovića, Lucijana, te Filipa Kušenića. Obojica su napadački orijentirani igrači.

Žuta podmornica iz Miklinovca dovela je veliko ime za županijske okvire u svoje redove. Radi se o Saši Vukoniću, stoperu s bogatim iskustvom. Između ostalog, igrao je za Slaven, Borac, Tehničar i druge, a kao mladić bio je i U-17 reprezentativac. Uz njega, stigao je i Alen Šimunić, također nekad mladi reprezentativac i član mnogih županijskih klubova. No, to nije sve, stigli su još i Ivan Virovec, Mario Kolar i Nikola Kovač. Otišli su Vezijak i Buzina.

Novigradska Drava ostala je bez trenera Darka Napana, ali i bez stožernog igrača Zorana Jurkića koji je otišao u Mičetinac.

Kunovečko Bratstvo ostalo je bez Hajdića koji je otišao u Kalinovac, Jurčića (Prečko) i Beljana, no doveli su Meštrovića, braniča, te Krčalića koji je veznjak. Vratili su se Serafin Palić i Rey Ferenčina, kao i Gudak.

Spomenimo kako je Đurđevac, nakon Stankovića, doveo i Filipa Kraljevića, starijeg brata Mateja Kraljevića koji igra u mlađim uzrastima Slavena, a dolazi iz Australije. Kraljević je jedno vrijeme trenirao s virovskim Podravcem, no oni su odbili njegovo dovođenje pa se napadač skrasio u Đurđevcu.

Danas će u večernjim satima biti objavljen i službeni glasnik županijskog nogometnog saveza gdje će se otkriti svi transferi.