bogat program

Molve povodom slavlja općinskih dana pripremaju brojne sadržaje, a koncert Maje Šuput zagrijat će sve posjetitelje

No, zabava ne prestaje jer već 18. kolovoza, u nedjelju počinje takmičenje u ribolovu na starinski način u Sekulinama - ŠRK Amur Molve Grede. 

19:00h
0
Maja Šuput u Ludbregu // Foto: Agencija Sjever

Općina Molve za svoje dane kao i svake godine pripremila je brojne sadržaje koji su počeli već u lipnju za svoje mještane, kao i za sve one koji općinu posjete tih dana.

Tako sutra počinju Dani otvorenih vrata – Etno zbirka Levakovi. KUP velika Meša, takmičenje u ribolovu ŠRK Šaran, Molve održat će se u nedjelju dok vas u ponedjeljak očekuje tradicionalno druženje uz pecanje riba udicom na plovak, odbojka na pijesku, viseća kuglana, igranje bele.

Uz svečanu sjednicu Općinskog vijeća, u subotu 10. kolovoza bit će i otvorenje galerije Velika meša izložba slika i skulptura 2019 – MLK. Dan kasnije obilježava se Dan mještana općine Molve.

Najveće slavlje, kao i svake godine odvijat će se 15. kolovoza, u četvrtak Proslavom velike meše i spektakularnim koncertom Maje Šuput. 

No, zabava ne prestaje jer već 18. kolovoza, u nedjelju počinje takmičenje u ribolovu na starinski način u Sekulinama – ŠRK Amur Molve Grede.

Četvrti Memorijalni edukativni-kulturno-sportski susreti Josip Bencek – OO UHDDR Molve u društveni domu Molve održat će se 24. kolovoza, u subotu.

Dođite i zabavite se!

čitam...
Loading...