Kakav užas

MONSTRUM Suprug alatom udario ženu u glavu i razbio joj lubanju, hitna pomoć spašavala nesretnici život

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 28-godišnjaku istražni zatvor.

09:00h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva
Ilustracija // Foto: Arhiva

Stravično nasilje događalo se u jednoj kući u okolici Varaždina krajem veljače, a 28-godišnjak je završio u istražnom zatvoru.

Kako navode iz Županijskog državnog odvjetništva, koje je provelo prvo ispitivanje uhićenog muškarca zbog osnovane sumnje na pokušaj teškog ubojstva.

– Postoji osnovana sumnja da je 28-godišnjak 27. veljače 2020. u kući u okolici Varaždina, s ciljem da usmrti svoju izvanbračnu suprugu koju je ranije zlostavljao, zadao joj više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu, a potom ju određenim alatom udario u glavu. Oštećenica je zadobila otvorenu ranu glave s oštećenjima kostiju lubanje, a smrtni ishod izbjegnut je pružanjem hitne medicinske pomoći – kažu iz Odvjetništva.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 28-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

čitam...
Loading...