-3.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Proglašeni najbolji vozači

Moto klub Križevci petnaesti put zaredom najbolji klub u cestovnim moto utrkama
M

Ne propustite

Moto klub Križevci petnaesti je put zaredom proglašen najboljim klubom u cestovnim moto utrkama.

Hrvatski motociklistički savez i AMK Križevci organizirali su u subotu 14. siječnja u križevačkom hotelu Kalnik proglašenje najboljih vozača i klubova u 2016. godini u cestovnim moto utrkama te u natjecanju skutera i za supermoto. MK Križevci petnaesti je put zaredom proglašen najboljim klubom u cestovnim moto utrkama, a proglašeni su i najboljim klubom u cestovnim utrkama skutera. U supermotu titulu najboljeg kluba odnio je MKC Nova Rača.

Martin Vugrinec iz ŠK 1.HMK Zagreb proglašen je najboljim vozačem cestovnih moto utrka u 2016. godini, Kristijan Takač iz MK Bjelovara proglašen je najboljim u kategoriji skutera, a Luka Sadrić iz MK Gajs odnio je titulu vozača godine u supermotu.

Gradonačelnik Križevaca Branko Hrg čestitao je vozačima i klubovima na rezultatima, pohvalio MK Križevce i sve ljude koji stoje iza križevačke moto utrke.
Priznanja su dodijeljena i najboljim vozačima u sljedećim klasama:

Supermoto klasa S 1- Luka Sadrić, klasa S Open- Marin Gros, klasa Bigfoot – Dalibor Horvat, skuter klasa Rookie – Marin Gros, klasa Open – Kristian Takač, klasa No Limit – Mihael Prožek.
U cestovnim moto utrkama najboljima su proglašeni: klasa 125 SP- Mislav Perkušić, klasa 600 SST- Martin Vugrinec, klasa 1000 SST – Dario Horvat.

Na svečanosti vozačima i gostima obratili su se Dragutin Srečec predsjednik MK Križevci, Stjepan Peršin predsjednik HMS-a, Siniša Krajač iz Hrvatskog olimpijskog odbora, župan Darko Koren i gradonačelnik Branko Hrg.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ADVENT

FOTO I u Virju upaljena prva adventska svijeća, priređeno i humanitarno druženje

Općina Virje tradicionalno organizira paljenje adventskih svijeća nedjeljom poslije večernje mise. Uz molitvu i blagoslov župnika Marijana Kovačića, načelnik Mirko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti