SUSJEDNA ŽUPANIJA

Motociklist poginuo u teškoj nesreći, automobil mu je oduzeo prednost

Protiv vozačice osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, piše PU međimurska.

15:25h
0
Ilustracija // Foto: Envato Elements

Prometna nesreća dogodila se jutros u Čakovcu, u susjednoj Međimurskoj županiji. Obavljen je očevid te je Policijska uprava međimurska objavila što se dogodilo.

– Danas, 15. lipnja 2021. godine oko 5,55 sati u Čakovcu, Ulici Vladimira Nazora, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je 47-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja s odvojkom Ulice Vladimira Nazora, obavljala skretanje ulijevo, a da nije propustila vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera, zadržava smjer kretanja. Zbog toga je u njezino vozilo udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 50-godišnji vozač. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik – napisala je policija.

Hitna pomoć utvrdila je kako je vozač motocikla na mjestu nesreće stradao. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će se izvršiti obdukcija.

– Protiv vozačice osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu – piše.

PU međimurska ističe kako je riječ o trećem vozaču motocikla koji je poginuo u Međimurskoj županiji tijekom 2021. godine.

čitam...