Napredak u karijeri

Motociklistički as Vinko Evačić potpisao za najjači trkački tim u Hrvatskoj

Imaju odlične uvjete za trening, radit ću u dobroj konkurenciji jer tim okuplja samo najbolje vozače u Hrvatskoj, rekao je Vinko Evačić.

18:00h
0
Foto: Kreator Racing Team

Vinko Evačić iz Reke, državni prvak u superkrosu i motokrosu, pristupio je Kreator Racing Teamu iz Jastrebarskog, najjačem trkačkom timu u državi.

Tako će Evačić u novoj sezoni dobiti bolje uvjete za trening, podršku i medijsku eksponiranost budući da tim ima i vlastitu televiziju.

– Ovo je velika stvar za mene, dobivam jako puno time. Imaju odlične uvjete za trening, radit ću u dobroj konkurenciji jer tim okuplja samo najbolje vozače u Hrvatskoj. Imam i vlastito kondicijskog trenera Alena Maroševića, a njihova televizija Kreator TV pokrivat će moje utrke. Napredak u svakom pogledu koji će mi mnogo koristiti – zadovoljan je mladi Evačić.

Podsjetimo, prošle se sezone 19-godišnjak istaknuo savršenim učinkom od 12 pobjeda u isto toliko utrka. Kreator Racing Team je prepoznao njegov potencijal i pridružio ga Nikoli Hraniću, Mateju Jarošu (s kojima će voziti u seniorskoj konkurenciji), Matiji Šterpinu, Antoniju Blažekoviću i Kristianu Jakopecu. Tim je orijentiran na motocross, a prošle su godine osvajali prvenstva u svim klasama u kojima su se natjecali, nagradu za juniorski tim godine, titulu juniorskog timskog prvaka Hrvatske, a imali su i zapažene rezultate u inozemstvu.