Motorijada // U petak i subotu 18. Roosters Moto Meeting na Šoderici, gostuje Crvena jabuka

10:01h
0
Uvijek vruća atmosfera na Roosters Moto Meetingu // Foto: Arhiva

Ovo vikenda na jezeru Šoderica održat će se tradicionalni, 18. po redu Rooster Moto Meeting, moto-skup u organizaciji koprivničkog Moto kluba Roosters.

Program počinje u petak, 19. lipnja kad će se u kampu na Šoderici održati Rock party uz nastupe bandova Tortura i Wanted 5.

U subotu, 20. lipnja u 16 sati počinje moto defile sa Šoderice do koprivničkog Zrinskog trga, a od 17 sati u centru grada održat će se moto igre.

Od 20 sati u kampu počinje program koncertom grupe The Trio, a središnji događaj bit će veliki koncert Crvene jabuke koji počinje u 23 sata. Za 1.30 najavljen je erotski show, a program se nastavlja sve do 5 sati. Organizatori najavljuju da će područje moto skupa zaštititi od komaraca.

Organiziran je i prijevoz autobusima na koncert Crvene jabuke, polascvi sa Zrinskog trga su u 20, 21 i 22 sata, a povratak sa Šoderice u 2, 3 i 4 sata.

Cijena ulaznice za koncert sa povratnom autobusnom kartom je 50 kn, a bez prijevoza je 40 kn s besplatnom pivom. Dio prihoda od ulaznica bit će doniran udruzi osoba s invaliditetom Bolje sutra.

Policija provodi akciju ”Vikend bez alkohola”

Prema najavama organizatora na rečenom okupljanju očekuje se veći broj vozača motocikla i mopeda, ali i drugih kategorija vozača, posjetitelja s područja Koprivničko – križevačke županije, ali i s područja cijele Hrvatske te inozemstva. Povećana frekvencija prometovanja u smjeru Šoderice, očekuje se u popodnevnim i noćnim satima dana 20./21. lipnja.

Kako bi se smanjilo stradavanje u prometu, te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, na području djelovanja Postaje prometne policije Koprivnica provest će se pojačani nadzor alkoholiziranosti vozača ”Vikend bez alkohola” od 19. lipnja do 21. lipnja.

U sklopu pojačanog nadzora, već tradicionalno će od strane policijskih službenika na ulazu/izlazu u moto kamp biti postavljen info – pult gdje će se obavljati preventivno alkotestiranje vozača mopeda i motocikla, a s ciljem sprječavanja događanja prometnih nesreća u kojima sudjeluju ove kategorije vozača.

Policija svim sudionicima u prometu skreće pozornost na poštivanje prometnih propisa, prilagođavanje brzine kretanja vozila uvjetima na kolniku te obvezu korištenja zaštitne opreme, a sve s ciljem zaštite njih samih, ali i drugih sudionika u prometu.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW