Partyloop Open air Šoderica // Foto: Mario Kos

Na Šodericu se u subotu, 25. lipnja, na velika vrata vraća popularni Partyloop Open air, veliki party elektronske glazbe koji će se ovog puta održati na samoj plaži ispred kampa.

Kalendar brojnih događanja na jezeru Šoderica bit će tiskan kroz narednih desetak dana, a mi vam donosimo najavu većine manifestacija koje će se ovoga ljeta održati na Podravskom moru.

Sezonu će otvoriti popularna grupa Tragovi, a sredinom lipnja održat će se i otvorenje sezone kupanja. Na ovogodišnju Motorijadu, koja se održava od 17. do 19. lipnja dolazi uvijek aktualnin i provokativni Let 3 koji će zahuktati već uzavrelu atmosferu na jezeru.

Nakon tri godine pauze, na Šodericu se u subotu, 25. lipnja, na velika vrata vraća popularni Partyloop Open air, veliki party elektronske glazbe koji će se ovog puta održati na samoj plaži ispred kampa.

Imena ovogodišnjih izvođača na ovom glazbeno vizualnom događaju objavit ćemo uskoro, a i podijeliti vam ulaznice.

Neće nedostajati ni kulturnih događanja, jer će se tijekom cijele sezone uz jezero održavati predstave Kerekesh teatra, a organizira se i Obiteljski dan.

Tijekom srpnja, koncert će održati domaći tamburaški sastav Mjesečina.

Country vikend 2015. // Foto: Mario Kos
Country vikend 2015. // Foto: Mario Kos

Svi će se dobro zabaviti na Country vikendu od 5. do 7. kolovoza. U sklopu RockLive festivala, koji se ove godine od 11. do 13. kolovoza prvi puta održava na Šoderici, nastupaju Elemental i  Los Fastidios.

Tu je i festival Showderica te brojna sportska događanja, između ostalih, Kadetski kup u ribolovu i triatlon.

Točni datumi održavanja manifestacija te svi izvođači, znat će se uskoro, a kalendar događanja pod nazivom Ljeto na Šoderici tiskat će općina Legrad.

Tim je povodom u srijedu, na inicijativu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održan radni sastanak s načelnikom općine Legrad i predstavnicima organizatora manifestacija i događanja ove sezone.

Obzirom da je revitalizacija Podravskog mora započela prije tri godine, svi prisutni složili su se da je ovo veliki napredak, obzirom da će se ove godine na Šoderici održati desetak velikih kulturno-zabavnih i športskih manifestacija, kao i nekoliko manjih.

čitam...