Radionica, kviz znanja, kreativni i večernji zabavni program

MOZAIKFest dolazi u Koprivnicu, naučite kako na lagan način riješiti sukobe

Ovogodišnji program održat će se u Kulturno kreativnom centru Pixel, a počinje u 16.00 sati s radionicom Foruma-kazalište, a u suradnji s Ludens tetarom.

13:27h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Subota, 12. listopad neka vam bude rezervirana za MOZAIKFest, lokalni projekt CISV Croatia, organizacije koja se u sklopu spomenutog festivala udružila sa raznim lokalnim udrugama i kreativcima i kreirala popodnevno – večernje događaje koji na razne načine obrađuje spomenutu temu.


Ovogodišnji program održat će se u Kulturno kreativnom centru Pixel, a počinje u 16.00 sati s radionicom Foruma-kazalište, a u suradnji s Ludens tetarom. Program se nastavlja u 19 sati uz kreativni program Udruge Mamuze, a od 19.30 minuta održat će se i revijalni PUB kviz na temu Sukobi. Program se nastavlja i u kasnijim večernjim satima, od 22 sata počinje tematska večer pod nazivom The biggest feuds in music history.

– Forum-kazalište ili Kazalište potlačenih smjera k tome da kroz interaktivne scenske vježbe pozitivno djeluje na gledatelje koji i sami sudjeluju u predstavi. Kroz vođeno igranje uloga osvješćuje načine rješavanja teškoća u društvenim interakcijama na poslu, u školi, obitelji, u kojima se gledatelji nalaze u potlačenom položaju – poručuju organizatori.

U suradnji s Dramskim studijom Ludens tetara, Forum kazalište će svim prisutnim posjetiteljima dati priliku da se i sami okušaju u rješavanju sukoba koji će mladi glumci predstaviti.

Izvor: CISV Croatia
Izvor: CISV Croatia
Izvor: CISV Croatia

čitam...