Mrđen bi u osmini finala Kupa kupova najradije igrao s Veszpremom

16:22h
0
Jelena Živković // Foto: Koprivnica.net

Većinu ponedjeljka rukometašice i vodstvo Podravke Vegete proveli su na putu od San Sebastiana do Koprivnice, preko Bilbaa, Münchena i Zagreba.

Sa zanimanjem se u Podravkinom taboru očekuje ždrijeb osmine finala Kupa pobjednica kupova, koji će se održati u Beču u utorak u 11 sati.


EHF je objavio klubove podijelio u dvije skupine, a Podravka se našla u kategoriji nositelja.

– Od mogućih suparnika ne bih želio Viborg, Rostov i Zvezdu, pa ni Lokomotivu. Mislim da s ostalima možemo, a protivnik po mjeri bio bi nam mađarski Veszprem, koji nam je i geografski najbliže – rekao je Podravkin trener Goran Mrđen.

PRVI BUBANJ: Hypo Niederösterreich (Austrija), Podravka Vegeta (Hrvatska), Team Tvis Holstebro (Danska), Fleury Loiret Handball (Francuska), Metz Handball (Francuska), Érd Handball Club (Mađarska), FTC-Rail Cargo Hungaria (Mađarska), Byasen Trondheim (Norveška).

DRUGI BUBANJ: Lokomotiva Zagreb (Hrvatska), HC Odense (Danska), Viborg HK (Danska), Buxtehuder SV (Njemačka), Veszprem Barabas Dunatakerek KC (Mađarska), Tertnes Bergen (Norveška), Rostov-Don (Rusija), Zvezda Zvenigorod (Rusija).

čitam...