Mršić: Ne razmišljam o poziciji u Vladi

11:19h
0
100930-mrsic-m

Nakon što je koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić u svojoj stranci proglašen koordinatorom II. izborne jedinice za predstojeće parlamentarne izbore, u javnosti su krenula nagađanja što će biti s njegovim mandatom gradonačelnika pobijedi li stranka kojoj pripada odnosno hoće li zasjesti u neku od ministarskih fotelja.

– U ovom trenutku o tome uopće ne razmišljam. Najvažnije je da je SDP imenovao koordinatore koji su dobili zone odgovornosti odnosno svoje jedinice i naš zadatak je sada mobilizirati stranku i glasače da izađu na izbore, kada god oni bili raspisani i daju povjerenje koaliciji koju vodi SDP kako bi došlo do promjene vlasti, rekao je Zvonimir Mršić te naglasio da je o tome tko će sjediti u budućoj izvršnoj vlasti u ovom trenutku potpuno bespredmetno i pogrešno raspravljati.

– Suočeni smo s najozbiljnijom krizom od nastanka Hrvatske, stoga je najvažnije pronalaziti rješenja za ogroman broj problema s kojima se svakodnevno suočavamo, definirati ih kao program vlade i utjecati da se taj program kasnije provodi, zaključuje Mršić.

Izvor: Glas Podravine