Mršić održao sastanak s predstavnicima Agencije za javno privatno partnerstvo

14:37h
0

U uredu gradonačelnika u utorak je održan sastanak  s  predstavnicima Agencije za javno-privatno partnerstvo. Gradonačelnik Zvonimir Mršić upoznao je goste s koprivničkim modelom Javnog privatnog partnerstva kao modelom koji olakšava i ubrzava realizaciju kapitalnih projekta od javnog interesa te kao  pozitivnim iskustvom prema kojem će se graditi i ostali takvi objekti u Koprivnici.

Nakon sastanka u Uredu gradonačelnika predstavnici Agencije posjetili su Gimnaziju „Fran Galović“ gdje su od ravnatelja Vjekoslava Robotića dobili  pregled svih pozitivnih strana JPP-a kao korisnika građevine izgrađene po tom modelu.

Da podsjetimo, zgrada gimnazije i prateća sportska dvorana prvi su objekti takve vrste izgrađeni u Hrvatskoj, te je ista prema izboru Jutarnjeg lista uvrštena među deset najvažnijih građevina u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina, što je  još jedno u nizu značajnih priznanja koje je Gimnazija dobila u svega četiri godine.

Sastanku su nazočili  gradonačelnik Zvonimir Mršić, zamjenik gradonačelnika Dražen Pros, pročelnica Upravnog odjela za izgradnju grada  i upravljanje imovinom Grada Koprivnice Jasna Golubić i pročelnica Upravnog odjela za financije i poticanje poduzetništva Jasmina Stričević, ravnatelj Agencije za javno-privatno partnerstvo Kamilo Vrana te  Slavko Čolak, Mario Turković i Tomislav Večerić također iz Agencije za javno-privatno partnerstvo iz Zagreba.