Mršić ugostio uspješne koprivničke olimpijce

12:26h
0
Gradonačelnik Mršić, Dubravko Jajetić, Nataša Zamljačanec-Plahinek, voditeljica Silvija Kovač i Siniša Zidar // foto: Ivan Brkić

Dubravko Jajetić, Siniša Zidar i Nataša Zamljačanec-Plahinek, uspješni su članovi kluba Latica, koji su na nedavno održanoj Specijalnoj olimpijadi u Ateni ostvarili zapažene rezultate. Naime, ovi mladi Koprivničanci kući su se vratili s dvije brončane medalje i dva četvrta mjesta, što je odličan rezultat kad se zna da su na Olimpijadi nastupali predstavnici čak 175 zemalja.

U velikoj konkurenciji u stolnom tenisu, Dubravko i Siniša su pojedinačno osvojili četvrta mjesta, dok je Nataša bila uspješnija te je uzela dvije brončane medalje, jednu u pojedinačnoj konkurenciji, a jednu u mješovitim parovima gdje je nastupila zajedno sa Sinišom.

 

Kako bi im čestitao na ovom zapaženom rezultatu i velikom uspjehu, koprivničke olimpijce danas je u svom uredu primio i gradonačelnik Zvonimir Mršić.

– Drago mi je da ste u tako velikoj konkurenciji ostvarili zapažene rezultate i drago mi je da ste uspješno predstavili ne samo našu državu, već i Koprivnicu – čestitao je Mršić uspješnim sportašima te im u znak zahvale podijelio majice TZ Grada Koprivnice.

Inače, hrvatsku reprezentaciju na ovoj je Olimpijadi predstavljalo 28 sportaša, među kojima je bilo i 7 voditelja, a natjecali su se u atletici, stolnom tenisu, bowlingu i ženskom nogometu. Voditeljica koprivničkih sportaša bila je Silvija Kovač, koja je isto tako zaslužna za ovaj veliki uspjeh.

Na kraju napomenimo kako je tajnik Uduge Siniša Bosanac najavio mogućnost da se u studenome ove godine u Koprivnici održi prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu.