Multimedijalna prezentacija visokogorskih planinarskih filmova HPD-a Bilo

16:05h
0
Članovi HPD-a BILO nakon prezentacije // Foto: HPD BILO

U subotu, 31.01.2015. u kino dvorani Podravke je održana multimedijalna prezentacija visokogorskih planinarskih filmova kojom je obilježeno pet godina Sekcije visokogorskih planinara u Hrvatskom planinarskom društvu BILO.

Prezentacija se sastojala od planinarskih fotografija i nekoliko filmova koji prate planinare na usponima u Alpama. Filmove nam je predstavio njihov autor i snimatelj, prof. dr. sc. Anđelko Hrženjak iz Austrije kojeg su planinari i ostali ljubitelji planine imali prilike upoznati na zanimljivoj i atraktivnoj multimedijalnoj prezentaciji koju je održao prošle godine u Koprivnici.

Preko 80 ljubitelja prirode i planina i ove je godine uživalo u večeri planinarskih filmova i fotografija ispunjenoj prekrasnim detaljima alpskih vrhunaca, doživljaja i priča s uspona iz prve ruke.

Publika na prezentacijiBudući se obilježilo 5 godina izuzetno uspješnog djelovanja Sekcije visokogorskih planinara u HPD-u ”BILO”, pročelnik Sekcije visokogorskih planinara Mladen Pandurić je prikazao djelovanje i uspjehe Sekcije preko zanimljivih i atraktivnih fotografija snimljenih na visokogorskim pohodima Koprivničanaca te prezentirao plan izleta Sekcije visokogorskih planinara za 2015.

Sve građane koji su zainteresirani za planinarenje i rekreaciju pozivamo da dođu na sastanke Društva, svaki četvrtak od 18 – 19h u prostorije Društva, Augusta Šenoe 1 i pridruže nam se u zanimljivoj i raznolikoj planinarskoj godini pred nama.