Multimedijalna prezentacija visokogorskih planinarskih filmova

12:06h
0

Hrvatsko planinarsko društvo BILO poziva vas na multimedijalnu prezentaciju visokogorskih planinarskih filmova povodom 5 godina sekcije visokogorskih planinara. 

Prezentacija se sastoji od planinarskih fotografija i nekoliko filmova koji prate planinare na usponima u Alpama. Autor i snimatelj planinarskih filmova je prof. dr. sc. Anđelko Hrženjak iz Austrije kojeg su planinari i ostali ljubitelji planine imali prilike upoznati na zanimljivoj i atraktivnoj multimedijalnoj prezentaciji koju je održao prošle godine u Koprivnici.

Budući se obilježava 5 godina izuzetno uspješnog djelovanja Sekcije visokogorskih planinara u HPD-u ”BILO”, pročelnik Sekcije visokogorskih planinara Mladen Pandurić će prikazati djelovanje i uspjehe Sekcije preko zanimljivih i atraktivnih fotografija snimljenih na visokogorskim pohodima Koprivničanaca.

Pozivamo sve ljubitelje prirode i planina na večer planinarskih filmova i fotografija ispunjenu prekrasnim detaljima alpskih vrhunaca, doživljaja i priča s uspona iz prve ruke koji će ostaviti sve bez daha.

Prezentacija će se održati u subotu, 31. siječnja 2015. s početkom u 17:30 u kinodvorani upravne zgrade Podravke (Ante Starčevića 32, ulaz sa parkirališta – istočna porta).