dolijao

Muškarac (34) u Kloštru i Kalinovcu dilao drogu i steroide zabranjene u sportu, izrađivao je i oružje i eksplozivne tvari

Okrivljenika se tereti i da je u svojoj obiteljskoj kući neovlašteno držao jedno tijelo ručne bombe i jedno tijelo ručnog raketnog bacača.

09:57h
0
b
Ilustracija // Ingimage

Muškarac (34) je na našem području imao pune ruke posla oko prodaje droge i steroida te izrade oružja, no policija mu je stala na kraj.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Koprivnici optužnicu protiv 34-godišnjaka zbog počinjenih kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Okrivljenika se tereti da je od travnja 2021. do travnja 2022. godine, na području Bjelovara kupio droge marihuanu i amfetamin te u Kloštru Podravskom i Kalinovcu, u najmanje dvadeset navrata, prodavao i davao drogu na konzumaciju drugim osobama.

Tereti ga se i da je u ožujku i travnju 2022. godine u Kalinovcu, radi stavljanja u promet, držao 14 bočica i 37 tableta steroida i drugih tvari i sterodiee se nalaze na Listi tvari zabranjenih u sportu, kao i da je jednu tabletu dao na konzumaciju drugoj osobi.

Okrivljenika se tereti i da je u svojoj obiteljskoj kući neovlašteno držao jedno tijelo ručne bombe i jedno tijelo ručnog raketnog bacača.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW