PODIGNUTA OPTUŽNICA

Muškarcu (57) koji je išetao iz trgovine s ukradenim cipelama te prijetio prodavačici i prolaznicima da će ih ubiti nožem prijeti čak do 10 godina zatvora

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Koprivnici prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo mu istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

10:05h
0
MG
Foto: Matija Gudlin
Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici nakon provedene istrage podiglo je pred Općinskim sudom u Koprivnici optužnicu protiv hrvatskog državljanina (57) koji je krajem rujna iz jedne koprivničke trgovine išetao u neplaćenim cipelama, a nakon toga prijetio osobama koje su ga u njegovom naumu pokušale zaustaviti.
O slučaju smo pisali krajem rujna. Okrivljeni 57-godišnjak 22. rujna je u jednoj trgovini u Koprivnici uzeo par obuće u vrijednosti većoj od 450 kuna te ih obuo i bez plaćanja izašao. Kada su za njim krenuli zaposlenica i dvojica prolaznika te zatražili da vrati otuđene patike, okrivljenik im je zaprijetio da ima nož i da će ih ubiti, a potom se udaljio s mjesta događaja.
ODO ga tereti zbog počinjenog kaznenog djela razbojničke krađe za što mi prijeti od jedne do 10 godina zatvora.
Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Koprivnici prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW