Muzej anđela poziva izvođače na festival “Pokaži kaj moreš i znaš”

11:15h
0
Ilustracija

Muzej anđela poziva zainteresirane izvođače svih dobnih skupina da se prijave za nastup na festivalu „Pokaži kaj moreš i znaš”, koji će se održati u sklopu Špancirfesta, u Rajskom vrtu (dvorištu muzeja). Na javni poziv mogu se prijaviti solisti ili grupe, bez obzira na glazbeni izričaj, s time da u obzir dolaze svirači i pjevači u bilo kojoj kombinaciji te nadalje glumci, recitatori, artisti bilo kojeg usmjerenja.

Jedna od prednosti ovog javnog poziva jest u tome što se mogu prijaviti i oni kojima će to biti prvi javni nastup! Jedinstveno opušteno okruženje Rajskog vrta u vrijeme kad Varaždin vrvi gostima, savršena je prilika za sve koji žele predstaviti svoj glazbeni talent, stoga iskoristite priliku i prijavite se (ili nekog za koga smatrate da je vrijedan pažnje).

Prijava se sastoji od slanja snimke izvedbe ili opisa nastupa na e-mail adresu angelusmuseum@gmail.com, zajedno sa podacima o izvođaču/ima.

Rok za prijavu je 20.06.2014., nakon čega će čelnici Muzeja anđela donijeti odluku o izvođačima te ih o istoj obavijestiti kako bi se uskladili oko termina izvedbe.