Safe stay in Croatia

Muzej Grada Đurđevca postao nositelj nacionalne oznake sigurnosti

Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija... koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

09:30h
0
Foto: djurdjevac.hr

Muzej Grada Đurđevca nositelj je nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia koja se dodjeljuje temeljem ispunjenih uvjeta dionicima iz turističkog sektora.

Projekt je pokrenula Hrvatska turistička zajednica, a uvjet dobivanja oznake je potvrda i jamstvo poštivanja i provođenja aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

Također, vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Tako je ova oznaka potvrda sigurnog dolaska posjetitelja u Muzej Grada Đurđevca uz poštivanje svih epidemioloških mjera s ciljem osiguravanja sigurnosti i zdravlja posjetitelja.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr