2.4 C
Koprivnica
Petak, 1. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Na bazenima Cerine započeli radovi na izradi wellness centra
N

Ne propustite

081119-wellnes-mPrvi u Hrvatskoj, wellnes po talijanskoj franšizi za vitku liniju – Linea Snella, još će ove godine otvoriti svoja vrata na bazenima Cerine. Prostor od 400 četvornih metara za sadržaje wellnesa, od gradskog poduzeća Trg unajmila je Snježana Sirovec, vlasnica ranšize za Hrvatsku licenciju Linea Snella.

– vježbe po specijalnom programu i to pod infracrvenim zrakama i temperaturom od 37 stupnjeva u kapsulama te iono, aroma i kromo terapije bit će sastavni dio programa, istaknula je Snježana Sirovec.

Program vitke linije bit će namijenjen isključivo ženama, a prema  željama posjetiteljica, vezanima uz gubitak težine ili celulita, izradit će se poseban individualni program.

Radovi su započeli, a otvaranje prvog dijela wellnesa Linea Snella planira se još ove godine, dok će dio predviđen za saune, relax i masaže pričekati proljeće iduće godine, zbog zahtijevnijih radova.

Koprivnički će wellnes biti ogledni centar za druge gradove u kojem će se educirati za nove franšize.
foto: Josip Maljak
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Briga o životinjama

U Novigradu Podravskom nastavljaju s zbrinjavanjem napuštenih životinja, a javlja se i inicijativa o velikom regionalnom skloništu, Brljek: To je problem koji jedna općina...

Iako se brojne udruge s područja zaštite životinja trude kako bi se situacija poboljšala, područje brige oko kućnih ljubimaca...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti