Na gradskim bazenima otvoren Sportski studio „Cerine“

17:50h
0
Plesni studio nalazi se na Cerinama // foto: Ivan Brkić

Gradski bazeni  Cerine od srijede su bogatiji za novu ponudu rekreacije i vježbanja u Sportskom studiju Cerine. Studio se nalazi na prvom katu bazena, a u prekrasnom prostoru nalazi se 10-ak sprava uključujući i vibropower.

Najtraženiji „Brun“ programi mršavljenja i Kardio treninzi za podizanje kondicije očekivano su se pokazali najzanimljivijima, dok je posebnost ove ponude u fizijatrijskim programima za one koji imaju probleme i bolove u kralježnici ili slične probleme. Takvi programi su sve traženiji jer su upravo te bolesti kralježnice, bolesti današnjeg „vremena sjedenja“. Osim individualnih i grupnih vježbanja, prezentirana je i ponuda od 10- ak vrsta masaža uključujući i „hot stone“ pa do raznih „relax“ opuštajućih  masaža.

Fizijatrica Ana Balija, trener Ante Parać i koordinatorica Irena Mađar Imbrišić osmislili su vrlo dinamičnu i aktivnu prezentaciju vježbanja, plesanja, zdravog i aktivnog provođenje vremena, a svi koji dođu u Sportski studio Cerine u to će se moći i uvjeriti. Naglasimo kako su do kraja ovog tjedna u Sportskom studiju Dani su otvorenih vrata te sve koji dođu očekuju akcije i popusti.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW