za bolje sutra

Na komunikacijskim radionicama u Malom princu učili kako poboljšati socijalne vještine

Kroz temu radionica Emocionalni izazovi u svakodnevnom životu i radu sudionice projekta stekle su kompetencije za prepoznavanje vlastitih emocionalnih stanja i ispravno reagiranje.

14:20h
0
Foto: Mali princ

U Gradskoj knjižnici Đurđevac održane su dvodnevne komunikacijske radionice za zaposlenice i suradnice Udruge s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Mali princ. Komunikacijske radionice održane su u sklopu projekta Za bolje sutra. Cilj radionica bio je poboljšanje socijalnih vještina i kompetencija za zapošljavanje.


Kroz temu radionica Emocionalni izazovi u svakodnevnom životu i radu sudionice projekta stekle su kompetencije za prepoznavanje vlastitih emocionalnih stanja i ispravno reagiranje. Radionice je vodio rehabilitator Darko Kobetić, direktor Centra znanja Profectus.

Foto: Mali princ

U Udruzi su proveli i stručno usavršavanje zaposlenica i vanjskih suradnica pod nazivom Komunikacijske vještine i timski rad. Teme usavršavanja bile su: Temeljne pretpostavke za razvoj komunikacijskih vještina, Povezanost komunikacijskih vještina sa strukturom ličnosti, Komunikacijske vještine i timski rad, Konstruktivna komunikacija u pozitivnim i negativnim povratnim informacijama, voditi i biti vođen u timu i Vrste slušanja u komunikaciji.

Foto: Udruga Mali princ

Polaznice su stekle kompetencije za upravljanje komunikacijom u timskom radu što će pridonijeti poboljšanju kvalitete rada i pružanja usluga u đurđevačkoj Udruzi.

Projekt Za bolje sutra financiran je iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina.

Foto: Mali princ

čitam...