Na koprivničkim bazenima održana akcija „Jedan dan za život bez nasilja“

00:33h
0
Na koprivničkim bazenima održana akcija „Jedan dan za život bez nasilja“

U organizaciji PU Koprivničko-križevačke, na gradskim bazenima „Cerine“ održana je akcija „Jedan dan za život bez nasilja“. Akcija je održana u okviru Kampanje MUP-a RH „Živim život bez nasilja“, a odazvalo se 100-tinjak učenika viših razreda osnovnih škola s područja Grada Koprivnice.

Uz stručno vodstvo djelatnika odgojno-obrazovnih institucija i policijskih službenika, učenici su se natjecali u sedam disciplina, a najbolji od njih, za jedno od prva tri osvojena mjesta primili su i prigodne diplome.

S druge strane, edukativni dio sa učenicama, na temu obiteljskog nasilja, provodile su djelatnice Obiteljskog centra koprivničko-križevačke županije.

Uz policijske službenike, djeci se obratio te podijelio diplome koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić, djelatnice Obiteljskog centra, popularni Vilibald Kovač i direktorica bazena Martina Golčić.

Kroz zabavu, natjecanja, druženje i edukaciju, djeca su provela lijep dan, upravo kako je akcija predmnijevala, dakle „Jedan dan za život bez nasilja“.

Učenicima, ali i svim učesnicima, na kraju su podijeljeni promo materijali, brošure i majice sa logom kampanje.    

Loading...