završila kupališna sezona

Na križevačkim bazenima uživalo je oko 15.000 posjetitelja, Evačić: Iduće godine spremamo bogatiju uzgostiteljsku ponudu

Na zadovoljstvo posjetitelja, ove godine Grad je po prvi put subvencionirao ulaznice za bazene. 

15:25h
0
Križevački bazeni // Foto: Facebook

Završila je kupališna sezona na križevačkim vanjskim bazenima.

Kako nam je rekao Željko Evačić, direktor tvrtke ‘Latino’, posljednji kupači ovoga ljeta još su prošli petak imali prilike uživati u brčkanju, a jučer je iz bazena ispuštena voda.

Ove je godine kupališna sezona zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta počela početkom srpnja.

U 50-ak dana, koliko su bazeni za sve zainteresirane bili otvoreni, osvježenje na prigorskim bazenima potražilo je oko 15.000 kupača.

Križevački bazeni // FOTO: Admir Sinani

– Kad jednom zahladi, interesa više nema, to je jednostavno tako. No, sezona je bila solidna. Bilo je kratko, ali nije između bilo lošeg vremena, samo dva, tri dana nismo radili zbog lošijeg vremena. To je jedna lijepa brojka, za ovako mali grad. Najviše imamo posjetitelja iz križevačkog kraja, ali i vrbovečkog. Manji je bio broj onih iz Koprivnice, ali taj je broj ionako neznatan – kazao nam je Evačić.

Na zadovoljstvo posjetitelja, ove godine Grad je po prvi put subvencionirao ulaznice za bazene.

Križevački bazeni, 2016. // FOTO: Admir Sinani

– Mislim da je i to doprinijelo tome da imamo veći broj posjetitelja nego prijašnjih godina, pogotovo u kolovozu. Tu nam je Grad izašao u susret sa subvencijom od 10 kuna po karti tako da je ispalo da je karta za djecu bila samo pet kuna, a za odrasle 10. Eto, pokazalo se to kao pun pogodak – zadovoljan je Evačić. 

Ono što će kupače iduće godine sigurno dočekati bazeni spremni za kupanje je i bogatija ugostiteljska ponuda.

Križevački bazeni, 2016. // FOTO: Admir Sinani