NOVI TERMIN U RUJNU

Na Križevačkom velikom Spravišču nastupit će Vanna, Slavonske lole i Petar Grašo

Manifestaciju prate brojna kulturna događanja, predstavljanje tradicijskih zanata, prigorskih jela i vina, književne večeri, izložbe, koncerti, sportska natjecanja i druga iznenađenja

20:25h
0
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

Organizatori Križevačkog velikog spravišča odredili su novi termin za održavanje manifestacije. Prema onom što su najavili iz Turističke zajednice Grada Križevaca i Grada Križevaca, novi datum je od 03. do 05. rujna.

Ako je suditi prema najavama na društvenim mrežama čekaju nas tri dana vrhunske zabave i uživancije.

U petak, na glavnoj pozornici na Strossmayerovom trgu nastupa Vanna, subota je rezervirana za Slavonske lole, a nedjelja za Petra Grašu.

Manifestaciju inače prate brojna kulturna događanja kao što su nastupi domaćih i inozemnih folklornih i puhačkih skupina, predstavljanje tradicijskih zanata, obrtništva, domaće radinosti, prigorskih jela i vina, književne večeri, izložbe, koncerti ozbiljne, narodne i zabavne glazbe, sportska natjecanja i druga iznenađenja koja je moguće otkriti jedino dolaskom u Križevce koji za vrijeme Spravišča, sa svojim trgovima, postaju velika pozornica s prigodnim programima za sve uzraste.

Podsjetimo, iako su organizatori u lipnju do zadnjeg trenutka vjerovali kako će događanje uspjeti održati, s obzirom na onda važeće mjere, manifestaciju koju dnevno posjeti nekoliko tisuća posjetitelja nije bilo moguće pripremiti i održati u skladu s važećim epidemiološkim preporukama i odlukama, kao niti ispuniti uvjete o ograničenju okupljanja.