OŠ KALNIK

Na ljeto kreće obnova školskog igrališta na Kalniku, Županija ulaže 300 tisuća kuna

Osim u igralište, ulaže se i u redovno održavanje škole, a tu je posebno važno spomenuti obnovljenu informatičku učionicu kako bi učenici i nastavnici imali još bolje uvjete za učenje i rad.

13:04h
0
Foto: kckzz.hr

Župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek jučer su obišli Osnovnu školu Kalnik.

Ispred škole ih je dočekala ravnateljica Đurđica Sučić, s kojom su krenuli u obilazak vanjskog igrališta škole. Na ljeto ga, naime, planiraju obnoviti, u što će Županija uložiti 300 tisuća kuna. Osim u igralište, ulaže se i u redovno održavanje škole, a tu je posebno važno spomenuti obnovljenu informatičku učionicu kako bi učenici i nastavnici imali još bolje uvjete za učenje i rad.

Foto: kckzz.hr

Ravnateljica je županu zahvalila na brizi za školu, kao i na svemu što Županija čini za unapređenje obrazovnog sektora, dodavši kako trenutno broje preko 60 učenika u osam razrednih odjela.

Župan je naglasio kako je temeljna zadaća svake županije ulaganje u obrazovanje te da su kao osnivač osnovnih i srednjih škola poduzeli brojne aktivnosti kako bi školski sustav u uvjetima epidemije bio organiziran u skladu sa svim preporukama, a sve u svrhu očuvanja zdravlja učenika i prosvjetnih djelatnika.